Kjendispuser og hjemmevaksinering

Skjermbilde 2016-05-19 kl. 08.34.14
Finn SHOW
Finn.no lager egne reklamesnutter for å belyse hva som finnes til salgs på deres sider. De ønsket å lage en sketsj hvor folk på gaten ble spurt om de var hundemennesker eller kattemennesker. For de som svarte hundemennesker var målet å vise nydelige kattunger som skulle endre deres syn og gjøre dem litt mer kattemennesker i tillegg. De fortalte oss at de ønsket noen skikkelig skikkelig søte kattunger, og Litchi og Lulu ble representanter for katt.


Klippet kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=JcFFzw4FYX4

Det er ikke første gang kattunger fra oss har fått pryde kjendisbildet. I fjor ble vi spurt om å delta på «Typisk deg» på TV Norge. Tidligere har vi også vært med på Team Antonsen på NRK.

Tar kjendislivet med ro
Det er viktig å ikke la publisiteten gå i hodet på en, og både Litchi og Lulu holder bakkekontakten ganske greit. Om få dager skal Litchi og Lulu prøve seg på deres første utstilling. De får konkurranse fra flere jevngamle somalikattunger, så det blir mange om beinet. Men det blir utrolig gøy å høre hva dommerne tenker og mener, og å se hvordan de takler deres første utstilling. Lulu flytter videre til Danmark etter utstillingen.

Deres kullsøster Lima har allerede fått prøvd seg på utstilling sammen med hennes nye familie. Det var utrolig gøy at hun fikk strålende kritikk og ble nominert til *best in show* begge dager. Mamma Kensi er utrolig stolt av barna sine.

Hjemmevaksinering
Vi er også utrolig heldige som har muligheten til å få vår dyktige veterinær hjem til oss for vaksinering. Dette er noe vi startet med for noen få år tilbake, og er veldig fornøyde med den arrangeringen. Ta gjerne en titt på hennes instagram @Hallingstadveterinarene, drevet sammen med en veterinærkollega.


M-kullet flytter snart til nye hjem
Nå har tiden kommet hvor også M-kullet skal flytte til sine nye hjem. De alle flytter til hver sin kant i Skandinavia på nye egne eventyr. Mayanah flytter til en dansk oppdretter og vil bidra i sølvavlen. Mohatu flytter til Sverige og også han vil gjøre et bidrag i videre avl. Det samme med Malila her i Norge. Mika, Mitena, Mato og Meeko blir kastrerte kosekatter hos hver sine familier.
img_7513

Leon begynner å bli fertil

Våre neste kattungeplaner er med Leon (GIC NO*Stalderkattens Caprio DiLeonardo) som pappa. Han begynner å bli fertil igjen etter å ha vært på infertilitets-chip en god stund. Det betyr at vi muligens vil få to kull til i sommer. I det ene kullet vil det kun komme somalikattunger (langhåret) og trolig kun viltfaret, og det andre kullet kan det både komme abyssiner (korthåret) og somali. Det er allerede tinget kattunger fra begge kull, så vi anbefaler de som skulle være interessert i å ta kontakt tidlig da vi ofte får mye henvendelser.
Se mer under planer.
12728864_791450554320188_4775293597053142682_n

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s