En liten oppdatering siden sist…

Endelig har vi fått oppdatert hjemmesiden igjen! Det har dessverre blitt nedprioritert de siste månedene, men nå kommer vi sterkere tilbake. I tiden fremover vil vi nemlig få en liten baby-boom. Årsaken til dette er fordi Tudor, den svenske importen vår, har blitt fertil. Han har rukket å få to kull og har ett til på vei. Han har helt nytt blod som vi trenger veldig for å kunne fortsette avlsarbeidet videre! Derfor håpet vi å kunne beholde noen fine jenter etter han. Imidlertid har han til nå kun gitt fra seg Y – dvs. kun hanner. Det er nemlig slik at noen hanner nesten bare gir gutter eller bare gir jenter. Tudor er trolig en av førstnevnte. Men han bærer alle farger og gir både korthårede og langhårede kattunger. Derfor er vi veldig spente på det neste kullet han venter! Er vi så heldige å få en jente da, blir dette definitivt en keeper! :))

Når det er sagt, har Tudor virkelig gitt fra seg noen fantastiske gutter. De er så søte og bedagelige. Begge kullene ble født på samme dag av to mødre som bor i samme fôrhjem. Det er første gang vi har to mødre som bor sammen og som føder helt likt, og det har vært en fantastisk erfaring! Mødrene har virkelig hatt mye glede av å ha kattunger samtidig. De deler likt på rollen og koser seg masse i samme fødekasse.

I tillegg til at Tudor har blitt fertil, har Giano blitt fertil mye tidligere enn vi hadde regnet med. Giano er en veldig flott hann som vi har beholdt til avl fra eget oppdrett. Han bor til vanlig i et fôrhjem sammen med en Australsk Labradoodle og kommer til å bli kastrert etter han har fått videreført sine gener til neste generasjon. Per nå er han på besøk hos vår nærmeste samarbeidspartner i Kristiansund. Vi krysser fingrene for at Giano er en X-hann – dvs. at vi får noen jenter etter han som vi kan jobbe videre med :))

Som nevnt er vi veldig avhengig av å få inn nytt blod. Vi har som tidligere nevnt kjøpt flotte Una fra Tyskland sammen med oppdrettet St.Charles. Una bor hos fôrvert i Oslo og kommer til å ha kull etterhvert. Hun er en Abyssiner i fargen fawn.

I tillegg venter vi spent på en viltfarget abyssinerjente som skal bo hjemme hos oss og bli en del av vår familie. Hun har også helt nytt blod. Vi gleder oss utrolig mye til å få henne i hus. Hun heter Celia – eller Ingave’s Celia 4Kiachero.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s