Kullplaner for høsten 2019

Skjermbilde 2019-06-20 kl. 19.12.22

Nå har (N) Kiachero Priyana LaKinzi reist til Kristiansund for å treffe SC (N) Kiachero Noni Pepino. Noni bor hos oppdretter NO*St. Charles sammen med CH (N) Kiachero Viola og SP (N) Kiachero Lima. Priyana er av fargen blå, noe også hennes mor, GIC (N) Kiachero Chatima, er. Pappaen til Priyana er NW IP SC (N) Kiachero Litchi JW DVM DSM. Priyana er en ganske god blanding mellom sine to foreldre. Det er også Noni hvor foreldrene er Tilsim dan Kensi4Kiachero DM og GIC NO*Stalderkattens Caprio DiLeonardo. Derfor blir det veldig spennende å se hvordan ungene til dette kullet blir. Etter denne kombinasjonen blir det nok trolig kun viltfargede kattunger. Derimot har vi stor tro på at avkommene vil få en varm og flott farge. Alle kattungene vil blir langhårede.

Skjermbilde 2019-06-20 kl. 20.42.53

Vår lille sorrele hannkatt, (N) Kiachero Ziro Zorroto, har vi planlagt at skal få to kull. Han er enda ikke fertil, men vi venter i spenning på hva han gir fra seg. Han er sønn av GIC (N) Kiachero Timian Dan JW og (N) Kiachero Fibii. Det ene kullet vil være med CH (N) Kiachero Wiania. Hun er en spennende dame med en ekstremt flott type standardmessig. Vi håper derfor at hun gir fra seg noe av denne gode typen til sine avkom. Hun er datter av PR IC (N) Kiachero NeonLuiz og (N) Kiachero Khaleesi. I det kullet vil det komme kun langhårede kattunger. Fargene vil være viltfarget og med en liten mulighet for blått.

.

Skjermbilde 2019-06-20 kl. 20.39.36

I kullet mellom Ziro og (N) Kiachero Xilah vil det både kunne komme korthåret og langhåret, og fargene kan være viltfarget, blått, sorrel og fawn. Som nevnt tidligere har vi enda ikke avlet frem fawn kattunger, så det hadde derfor vært utrolig gøy om denne fargevarianten dukket opp snart. Vi har hatt flere prosjekter opp gjennom årene for å få frem denne fargevarianten, men uten hell. Xilah er datter av NO*Oyapus Dariella og Ingaves Yannis.

Vi gleder oss utrolig mye til en ny generasjon med (N) Kiachero-katter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s