Litt nytt

Denne helgen har vi kost oss masse på utstilling med både kattungekjøpere og andre medutstillere. Begge dager ble Litchi og Timian nominert til best in show, og det samme ble Neon. Lille Wiania fra W-kullet fikk prøve seg for første gang og fikk fantastiske tilbakemeldinger. Spesielt kompliment ble rettet til øynene hennes og den flotte kileformen på hodet. Dette er utrolig hyggelig, både for oss og hennes nye eier (og vår fôrvert). Verona fra V-kullet ble stilt en dag og fikk flotte tilbakemeldinger om hennes pene profil og flotte farge for alderen. Vår tyske import Kensi som er mor til både Litchi, Neon og Timian, ble beste avlshunn. (N) Kiachero ble i tillegg beste oppdrett i kategori 4 begge dager. Et lite bildedryss fra helgen følger med:


På søndagen var det pappaen til X-kullet vårt som ble best in show og som slo Litchi med èn stemme i panel. Hans navn er Ingave’s Yannis som er en sorrelfarget abyssinerhann.
35558034_1340232649441973_8406157360925507584_n
X-kullet har blitt store og flotte, og er snart leveringsklare. Alle har fått hjem bortsett fra lille Xandro. Jentene Xilah og Xianna flytter til hvert sitt sted her i Norge, mens Xian flytter til det store utlandet. Nå gjenstår det bare å finne det perfekte hjemmet til Xandro. Han er så sosial og kosete at han trenger et hjem med selskap hvor han kan få masse masse kos og kjærlighet. Helst vil vi at han skal være innekatt der han får lufteturer i bånd. Xandro er på bildet under. Videre kommer noen bilder av hele kullet.
32602578_1316431145155457_7814545145117802496_n

Lille Yiina fra Y-kullet har enda ikke blitt omtalt på bloggen. Den fantastiske viljesterke jenta fortjener et eget blogginnlegg ved en senere anledning. I mellomtiden kan jeg meddele at hun vokser opp hos fostermamma. Det er en flott hellig birma-familie med mor og tre unger som lille Yiina får være en del av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s