Kensi sine etterkommere

18194765_1066296546835586_9158296692756183349_n

Vi har fått mye bra avkom etter vår flotte tyske import, Kensi. Denne helgen var tre av hennes barn fra to ulike kull på utstilling i Kristiansund, samt et barnebarn. Selv venter hun nok et spennende kull med termin om under 3 uker.

GIC (N) Kiachero Litchi JW er det avkommet som har deltatt på flest utstillinger og utmerket seg spesielt blant somalirasen i 2016. Da fikk han flere BIS, NOM og BIV, i tillegg til at han ble årets ungdyr nr. 3 og norges tredje somali med juniorvinner-tittel. Han har vunnet mye på sin ekstremt flotte farge som er en pen arv fra sin mor. Hans søster Lima har vært på noen utstillinger og har blitt nominert til best in show ved flere anledninger. Litchi har møtt sterk konkurranse fra sin halvbror IC (N) Kiachero Noni Pepino etterhvert som de begge har blitt voksne, og de siste gangene har det vært Noni som har trukket det lengste strådet. Det samme gjaldt denne helgen. Noni ble både beste somali, altså BIV, og nominert til best in show begge dager.
Fra Vestkystkatten
Det som var spesielt gøy denne helgen, var at lille NO*Oyapus Dakila, Litchi sin datter, hadde sin debut. Hun er veldig lovende med sine store velplasserte ører, store mandelformede øyne, sitt pene hode med flott profil og sin elegante kropp. Hun ser også ut til å få en flott farge. Hennes mor, IC NO*Stalderkattens Forever Charm, er datter av (N) Kiachero Aragonzo Ewok’ee. Selv har vi Dakila sin søster, Dariella, på fór. Vi har allerede interessante planer for Dariella med en lovende hann som vil bidra til helt nye linjer.

Bildene under er fra Instagram av Dakila og bestefar Aragonzo 🙂Skjermbilde 2017-09-04 kl. 14.04.06

Skjermbilde 2017-09-04 kl. 14.11.32

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s