September

Vi vil starte med å gratulere Tove og Jan (med oppdrettsnavnet NO*Stalderkattens) med flotte resultater på både Hellig Birma-avkom og Somali-avkom den siste tiden. En av deres nydelige rødmaskede Birma-dotter ble «Best in Show» på Scandinavian Winner Show, altså skandinavias største utstilling hvor det kun er kvalifiserte katter som får delta. Dette ga han en egen tittel – SW-tittel. Elias, denne røde pelsdotten har fått 4 «Best in show», og mangler bare en siste til JW-tittelen. Han kremmaskede bror, Elmer, har også stukket av med 3 «Best in show», og ligger ikke langt fra å oppnå denne tittelen. Somalijenta NO*Stalderkattens Forever Charm, eller Charmy, har fått 2 «Best in show». Eier er Runa Bjørk (NO*Øyapus). Pappaen er (N) Kiachero Aragonzo Ewok’ee.
All ros til flinke oppdrettere med verdens herligste gemytt på sine katter.
Elmer Elias Charmy

Har endelig fått sumlet meg til å få tatt noen bilder av jentene fra C-kullet. De er to veldig aktive jenter, fortsatt i tenårene, og er nærmest umulig å få gode bilder av. Men med litt tålmodighet ble det noe…
Tanya1 Chatanya Chatima1 Tanya2 Chatima og Tanya Tanya3 Chatima3 Chatima2 Chatima

Ekota ble tatt bilder av på Scandinavian Winner Show. Han er bare helt fantastisk. Og det er ingen tvil om at han elsker all oppmerksomheten han kan få.
123 1233 12332 12342 3219831 1308

I forbindelse med Scandinavian Winner Show hadde vi Anne Marit ( (N) Villkattens) på besøk og hennes Velvet. Velvet er datter av Leon og hun er bare så utrolig skjønn.
Velvet

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s