Anbefaling: Modcat kattetoalett

Ett kattetoalett er en viktig del ved anskaffelse av katt. Gjennom vår tid som katteeier har vi prøvd mange ulike. Vi har slitt med at det ofte ikke ser like bra ut i hjemmet. Vi har snekret det inn i ett møbel tidligere. I ett skap, en kommode eller lignende. I våres var vi innom (N) Kiachero Bhanu og passet han mens eieren var på ferie. Hun hadde den tøffeste kattedoen vi noen gang har sett. Hun hadde en sort Modcat stående i en sort hylleseksjon i gangen. Doen så ut som en eller annen maskin (printer eller noe lignende). Denne måtte vi bare ha ett eksemplar av.

Vi kjøpte vår første Modcat i slutten av sommerferien. En hvit variant, og har nå bestilt en sort også. Det var ikke bare designet som var lovende. Doen rommer ganske mye sand og har romslig plass. Hos oss hender det at to sitter sammen i den. Samtidig har den en plate på toppen som gjør at mest mulig sand fra potene detter ned i doen igjen. Det blir derfor ikke like mye sand rundt omkring. Den har en pose i presenningstoff som gjør det enkelt å bytte sand.

Den finnes i flere ulike farger samt sort og hvit.

Vi har kjøpt vår på Stargate, Jhonny Sjølås. Prisen på kattedoen der er 1150,-, som er mye rimeligere enn andre steder, selv om det i utgangspunktet er ett dyrt toalett. Men når du tenker på hvor lite sand det blir å feie opp, er det virkelig verdt prisen!

http://stargatejohnny.mamutweb.com/


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s